Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Какво представлява Google Ads рекламата?

Професионалната реклама в Гугъл е начин да подсигурим на бизнеса ви бързо и качествено решение за генериране на трафик. Ние ще таргетираме, бюджетираме и оптимизираме вашата рекламна кампания в Google Ads, така че да получите максимален брой конверсии.

Кой може да се възползва от предимствата на Google Ads рекламата?

Рекламата в Гугъл е интелигентно решение както за стартъпи, които имат нужда от решително навлизане на пазара, така и за утвърдени брандове, които са решили да оптимизират маркетинговите си кампании. Google Ads е полезно допълнение към SEO оптимизацията на сайтове, опериращи във висококонкурентни бизнес ниши.

Защо да доверите Google Ads кампанията си на theSEO?

theSEO е сертифициран партньор на Гугъл, което означава, че ние винаги имаме информация от първа ръка, когато предстои промяна в алгоритъма на търсачката. Мониторингът, анализът и текущите актуализации на рекламата в Google гарантират оптимална полза от рекламния бюджет - без пропилени ресурси, без загубено време и без експерименти на гърба на вашия бизнес.

Какво включва нашата услуга за Google Ads реклама?

В ролята си на водеща компания за управление на реклама в Google, theSEO гарантира комплексна услуга, “обгрижваща” бизнеса ви на всяко ниво. Ще предоставим измерими, рентабилни и бързи резултати, осъществени чрез:

  • Безплатен анализ на уебсайта
  • Проучване и анализ на ключови думи
  • Настройка на рекламни кампании
  • Оптимизация на рекламен текст
  • Оптимизация на рекламни изображения
  • Дефиниране на цялостна рекламна стратегия
  • Бюджетиране, мониторинг и текущи актуализации
  • Отчет и анализ на постигнатото

Нека развием вашия бизнес!

Ще отговорим на въпросите ви без такса!

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Отговорът на този въпрос е индивидуален и зависи от конкурентността на бизнес нишата, състоянието на уебсайта, търсените резултати и срока за постигането им. Органичното SEO отнема значително повече време и усилия, като гарантира дългосрочни резултати. Рекламата в Гугъл е бързо решение за трафик, чийто резултати в дългосрочен план могат да варират.

Конверсиите и измеримият смисъл от Google Ads кампанията зависят от много фактори - структурата и съдържанието на сайта, правилното планиране на кампанията и навременното ѝ актуализиране. Екипът на theSEO има опита, нужен за подсигуряване на всички предпоставки за добра рекламна възвръщаемост.

Google Ads е инструмент, гарантиращ бързи резултати. Статистиките за трафика, препратките, поръчките и конверсиите на сайта ви ще се променят видимо само няколко дни след началото на кампанията.

Стойността на услугата се определя индивидуално, след извършване на безплатен анализ и консултация. Тя се определя според целите и сроковете на кампанията, рекламния бюджет и нуждата от включване на допълнителни услуги.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация