Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Kакво включва услугата on-page SEO?

Професионално изпълненото on-page SEO се отличава с комплексен подход и внимание към всеки един детайл - защото челните места в търсачките са запазени именно за перфекционистите.

Обръщайки се към SEO екипа на theSEO, вие ще получите безплатно пълния набор от услуги, свързани с on-page SEO, а именно:

 • Оптимизация на структурата и архитектурата на сайта

  Ще предложим, обсъдим и внесем нужните on page SEO подобрения по архитектурата на вашия уебсайт. Това включва интуитивна подредба на неговите категории и подкатегории и създаване на функционални връзки между тях; преразглеждане на неуместни решения, свързани с уеб дизайна на страницата, както и адекватно позициониране на вътрешните връзки в рамките на сайта. Външните линкове са обект на по-нататъшна работа по линк билдинга, който е отлично допълнение към вътрешната структура.
 • Оптимизация на съдържанието

  Ще направим проучване и анализ на релевантните ключови думи за вашата бизнес ниша, около която ще изградим семантичното ядро на вашата on page SEO контент стратегия. Ще оптимизираме текстовата част на сайта според добрите практики за насищане с ключови думи и ще ви предложим дългосрочни решения за поддържане на постигнатите резултати. Нашата услуга за копирайтинг и контент маркетинг е едно логично продължение на усилията в тази насока.
 • Оптимизация на изображения

  Преди всичко ще се погрижим вашите изображения да бъдат правилно обработени за уеб - включително техния размер, резолюция и формат. Това ще спомогне за бързото и безпроблемно зареждане на сайта, което е част от изискванията за успешна on page SEO кампания. След това ще обърнем внимание и на информацията, която носят изображенията - техните заглавия. Ще ги оптимизираме така, че да спомогнат за доброто класиране, вместо да го възпрепятстват.
 • Оптимизация на тагове и мета тагове

  Ще обърнем внимание на още един инструмент, който улеснява търсачките да индикират темата и съдържанието на вашия уебсайт - таговете и мета таговете. On page оптимизацията включва внимателното им отбелязване, в зависимост от структурата и темата на текста, разположени в отделните части на сайта.
 • Оптимизация на ниво код

  Ще направим детайлен анализ на сайта и ще дадем аргументирано становище за отстраняване на всички грешки на ниво код, които биха имали негативен ефект върху SEO оптимизацията.
 • Други индивидуално определени специфични дейности

  В theSEO вярваме, че всеки клиент заслужава индивидуален подход, съобразен с нуждите и идентичността му. Оn page SEO оптимизацията дава практически безгранично поле за действие в ръцете на опитни SEO професионалисти, опитващи се да достигнат заветните челни места в търсачките. Според индивидуалния случай ние ще приложим артилерия от техники за on page search engine optimization - ще работим по хостинга, мобилната версия на сайта, flash и видео файловете, anchor текстовете и др.

Какви ползи за бизнеса носи on-page SEO?

Оn-page оптимизацията, предлагана от theSEO, има за цел да изведе бизнес страницата ви сред челните позиции в Google.

Това несъмнено ще резултира в по-добра видимост и посещаемост, по-голяма разпознаваемост на бранда, изграждане на стабилна онлайн репутация и съответно видимо покачване на финансовите ви печалби.

Нека развием вашия бизнес!

Нашите клиенти изкарват пари от SEO! А Вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Безплатният SEO анализ разглежда настоящото състояние на сайта по всички важни SEO параметри. Това включва класирането по важни за бизнеса ключови думи, наличието и характера на слабите места по структурата на сайта и оценка доколко една on-page SEO кампания би могла да подобри състоянието на нещата, придружена с безплатна, необвързваща оферта.

Всички видими промени по уебсайта ще бъдат консултирани с вас и извършени с ваше съгласие за целите на оптимизацията. Целта е уебсайтът ви да стане по-интуитивен, функционален и стимулиращ за потребителите.

Времето за завършване на процеса зависи силно от състоянието на сайта и количеството работа, което също варира от проект до проект. Прогнозни срокове за изпълнение ще получите в офертата, съпътстваща безплатния SEO анализ на вашия уебсайт.

Лошата новина е - немалко. Добрата - вие ще получите всички компоненти на on-page SEO оптимизацията без допълнително заплащане, като част от основната услуга за SEO оптимизация на theSEO.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация