Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Какво представляват Pay-Per-Click (PPC) и Search engine marketing кампаниите?

По същество, това представлява платена реклама в големите онлайн търсачки, начело с Google. Подобно подсилване изкарва уебсайта на челни позиции при търсене по определени ключови думи, дори когато органичното му класиране не е толкова добро.

Макар и по-агресивна от дългосрочната SEO оптимизация, рекламата на клик също предоставя отлични възможности за генериране на смислен трафик и възвръщане на финансовите инвестиции.

Защо PPC кампаниите са работа за професионалисти?

Също като фейсбук рекламата и маркетингът в социалните мрежи, PPC може лесно да ви заблуди със своята достъпност за средностатистическия потребител. Истината обаче е, че любителските експерименти с PPC рекламата рядко могат да доведат до нещо повече от пропилян финансов и времеви ресурс.

Как екипът на theSEO надскача сферата на експеримента и гарантира постигане на заложените цели на вашите рекламни кампании в онлайн търсачките?

 

Ние имаме:

Солидни теоретични познания

Опит в провеждането на PPC и Search engine marketing кампании

Връзка с представители на търсачките

Какво включват нашите Pay-Per-Click (PPC) и Search engine marketing услуги?

Ние предлагаме подготовка, планиране, провеждане и анализ на рекламните ви кампании в онлайн търсачките, включващи:

  • Изготвяне на цялостна рекламна стратегия за PPC и Search engine marketing акции
  • Непрекъснат мониторинг на ефективността
  • Оптимизация според анализа
  • Постоянна актуализация на кампанията
  • Отчетност на резултатите
  • Инкорпориране на PPC в цялостната рекламна стратегия

Нека развием вашия бизнес!

Нашите клиенти изкарват пари от SEO! А Вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

За да осигурят високото ниво на ефективност на вашия Search engine marketing, провеждащите кампанията трябва да бъдат постоянно информирани за най-новите тенденции и промени, които се случват буквално в рамките на една нощ. Тази информация е най-навременна и достоверна, когато идва директно от оторизирани представители на големите търсачки, с които ние сме в постоянен контакт.

Нашият PPC мениджърски екип ще приложи знанията си за най-актуалните нововъведения, както в самите алгоритми на търсачките, така и в сферата на маркетинга, копирайтинга, добрите SEO практики и психологията на търговията. Комбинацията от тези фактори е гаранция за добри конверсии.

Екипът на theSEO може да ви консултира относно оптималното разпределение на бюджета за реклама в онлайн търсачките, но също така може и да направи най-доброто по силите си, за да постигнем добри резултати с определен от вас бюджет.

Оптимизацията е възможнa посредством постоянен мониторинг, актуализация, анализ и оптимизация на кампаниите в съответствие с променящите се алгоритми на търсачките. Екипът на theSEO ще се постарае да оползотвори ресурсите ви така, че да постигне максимална възвръщаемост.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация