Използвани услуги

SEO

Маркетингови цели

Увеличаване на видимостта на сайта и броя запитвания от клиенти.

Стратегия

Екипът на thеSEO извърши задълбочен анализ на ключовите думи с цел набелязване на едновременно релевантни за бизнеса фрази, имащи потенциал за генериране на конверсии.

Бяха нанесени редица on-page корекции и беше генерирано ново релевантно съдържание, съобразено с избраните ключови думи.

Специално внимание беше обърнато на структурата на уебсайта и вътрешните връзки.

Доказани Резултати

44%

увеличение на органичния трафик

над 10

топ приоритетни ключови фрази на първа страница в Google.bg

Какво казват от GPTravel

“Работя с TheSEO от близо 5 години. Това, което ми харесва в работата ми с тях, е че екипът работи бързо, качествено и професионално. Имаме си пълно доверие в това, което правим!”

Г

Гълъбин Парушев

gptravel.bg

Достъпни Маркетингови Услуги

Една от най-често пренебрегваните области на онлайн бизнеса е оптимизацията за търсещи машини. Почти всеки човек намира информацията, която търси чрез интернет търсачки, което автоматично означава, че ако сайтът Ви не се намира на първата страница на резултатите, едва ли някой изобщо ще разбере за вашето съществуване. В същото време, достигането до първа страница може да бъде изключително трудно, когато се борите за конкурентни ключови думи.
Ето защо имате нужда от експертната помощ на екипа на TheSEO.

Ние не работим като останалите SEO компании!

Специалността ни е работата с изключително конкурентни проекти и ключови думи. Екипът ни знае точно какво е необходимо за вашия бизнес - независимо дали е току що стартиращ или е вече наложил се като марка - да преуспява и да превъзхожда конкурентите Ви по трафик и присъствие.

Попълнете формата, за да получите своята безплатна консултация.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация