Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Какво включва услугата ORM - мениджмънт на онлайн репутация?

Ние ще подходим с нужната доза внимание и аналитични умения, за да дефинираме проблема и да предложим дългосрочни решения за вашата репутация в интернет пространството. Това включва:

  • Насърчаване на органичните положителни коментари
  • Насоки за подобряване на онлайн присъствието
  • Насоки за повишаване на рейтинга в социалните мрежи
  • Консултация относно цялостната онлайн стратегия

Покажете най-доброто си лице онлайн!

 

Онлайн репутацията представлява образът на вашия бизнес в интернет. Тя включва целия набор от информация, която клиентите виждат при стандартно търсене в интернет - рейтингът на страниците ви, отзивите за вашите услуги, положителните и отрицателните коментари за досегашната ви дейност.

 

Тази информация оказва непосредствено влияние върху решението на потребителите дали да ви гласуват доверие, или да потърсят по-надежден партньор.

 

Нерядко собствениците на малки, средни и големи бизнеси имат нужда от професионален екип, който да положи специални усилия за подобряване на онлайн репутацията им. Online reputation management (ORM) е услуга, която разглежда проблема комплексно и предлага изпробвани, работещи решения за конструиране на положителен онлайн имидж.

Какви са ефектите на Online reputation management за бизнеса?

Подобряването на репутацията в интернет води след себе си само позитиви, сред които:

Подобряване на брандовия имидж

Подобряване на финансовата възвръщаемост

Подобряване на класирането в търсачките

Нека развием вашия бизнес!

Нашите клиенти изкарват пари от SEO! А Вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Това е SEO процес, който има за цел да изкара позитивните страни на бизнеса ви и мненията на вашите доволни клиенти по-напред в класирането, измествайки спорадичните по-неприятни коментари далеч назад. Така единичните проблеми няма да могат да повлияят на цялостния ви онлайн имидж.

Последното нововъведение на Facebook e рейтонгова система, базирана на анкетно проучване сред клиентите на даден бизнес. Лошата обратна връзка от клиентите води до повишаване на цената и намаляване на ефективността на Facebook рекламата. Ние ще ви помогнем да поддържате рейтинга си в оптимално състояние.

Позитивното съдържание е работа на добри SEO маркетолози, отлични копирайтъри и професионална PR маркетингова стратегия. В маркетинг агенция theSEO имаме и от трите по много.

Първоначалната консултация в theSEO винаги е напълно безплатна. По време на нея ние ще определим всички важни компоненти на ценообразуването - стратегия, подходи и допълнителни услуги, срокове и очаквани резултати. Според тях ще съставим персонализирана оферта, отговаряща максимално точно на нуждите и очакванията ви.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация