Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Какви възможности дава професионалната изработка на онлайн магазин?

Изработката на уеб сайт, пригоден за осъществяване на продажби, ще превърне хобито ви в бизнес, а бизнесът ви - в доходоносно начинание. В комбинация с добре планирана стратегия за дигитален маркетинг, електронният магазин може да отвори десетки възможности за тези, които знаят как да ги грабнат.

Защо да изберете изработка на онлайн магазин от theSEO?

Ние предлагаме изработка на сайт за продажби, специално проектиран така, че да улеснява и подпомага органичното класиране в търсачките. Нашите електронни магазини са планирани в съответствие с добрите SEO практики още в зародиш и ще ви спестят огромна част от разходите за по-нататъшна оптимизация.

Как ще оптимизираме вашия електронен магазин?

Оптимизацията на уеб дизайн, код, архитектура, вътрешен линк билдинг, изображения, видеа, мета тагове, мета описания, текстова част и още много други компоненти са интегрална част от изработката на онлайн магазин в маркетинг агенция theSEO. Така вие получавате не просто функционален електронен магазин, а възможността да достигнете органично до света по-бързо, лесно и достъпно.

Какво включва нашата услуга за изработка на онлайн магазин?

Ние ще преминем с вас през всички важни стъпки в изработката на сайта за продажби - от идеята до успеха. Нашата услуга включва:

  • Безплатна консултация
  • Уеб дизайн с темплейт, код, или комбинация от двете
  • Планиране на архитектура и структура
  • Създаване на категории и подкатегории

Нека да създадем вашия електронен магазин!

Нашите клиенти изкарват пари от онлайн продажби! А вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Ще можем да ви дадем точен отговор на този въпрос веднага след първата безплатна консултация, в която ще ни споделите подробности за проекта си - виждане за дизайн, структура на категории и подкатегории, приблизителен брой продукти и т.н. Според тези фактори изработката на онлайн магазина ви може да отнеме между няколко седмици и няколко месеца.

Работата с темплейти на съответните платформи е значително по-бърза, лесна и бюджетна, но екипът ни може да добави нужното количество код към дизайна, така че да се достигне желаното от клиента ниво на персонализация.

Електронният магазин по същество е сайт, пригоден за продажби. От техническа гледна точка, към него се добавят кошница, форма за попълване на адрес, клиентски профил с история на поръчките. Електронният магазин подлежи на различни правни регулации и съдържа допълнителни текстове, свързани с политиката за връщане и замяна на стоки. Екипът ни може да ви консултира по всички тези подробности.

Цената, също като срока за изработката на онлайн магазина, е предмет на персонална оферта. Тя зависи от характера, обема и сложността на работата по конкретния проект и ще бъде фиксирана в предварително отправената оферта.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация