Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Какво представлява SEO оптимизацията за локално търсене?

SEO оптимизацията за локално търсене е възможност да класирате бизнес страницата си на челните места в рамките на определена геолокация. Това е изключително интелигентен и рентабилен подход за местни предприемачи, опериращи в рамките на определен град или област.

Какви са предимствата на локалната SEO оптимизация?

Локалното SEO е една от най-печелившите маркетингови стратегии за малкия и среден бизнес. Неговите предимства са:

По-малобройна конкуренция

Повишена релевантност на посещенията

По-гъвкави начини за повишаване на класирането

За кого е подходящо локалното SEO?

Някои от бизнес индустриите, за които локалното SEO може да изиграе решаваща роля, са:

  • Хотелиерство и ресторантьорство
  • Строителни и ремонтни дейности
  • Счетоводни, адвокатски и нотариални услуги
  • Медицински, дентални и фармацевтични услуги
  • Културно-развлекателна индустрия
  • Автомобилна търговия и автомонтьорски услуги

Най-общо казано, локалното SEO е подходящ инструмент за всеки бизнес, който предлага по-скоро услуги, отколкото продукти. Ако продуктите могат да бъдат изпратени до всяка точка на земното кълбо, то офлайн услугите се реализират предимно сред местното население или гостите на града. За да получите своята безплатна консултация относно локално SEO за вашия бизнес, изпратете запитване сега.

Нека развием вашия бизнес!

Нашите клиенти изкарват пари от SEO! А Вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Противно на някои широкоразпространени заблуди, локалното SEO е нещо повече от „опростена версия“ на националното. Всъщност, търсачките класират сайтовете на местно и на национално ниво според два отделни, различаващи се един от друг алгоритъма. Именно затова двата подхода, макар и сходни в същината си, изискват индивидуално планиране и изпълнение.

За разлика от националното SEO, което разчита предимно на линк билдинг и on-page оптимизация, локалното SEO залага най-вече на отзивите от потребители и присъствието на бизнеса ви в различни авторитетни листинги.

Локалното SEO е успешно приложимо както за изцяло местни предприемачи, така и за национални и международни компании, които имат (или предстои да открият) свои клонове в различни области на държавата.

Локалното SEO e по-финансово достъпно от националното, поради редуцираната конкуренция. Първоначалната консултация в seo агенция theSEO винаги е напълно безплатна. По време на нея ние ще определим всички важни компоненти на ценообразуването - стратегия, подходи и допълнителни услуги, срокове и очаквани резултати. Според тях ще съставим персонализирана оферта, отговаряща максимално точно на нуждите и очакванията ви. Услугата ще заплатите след постигане на желания резултат.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация