Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Защо да доверите уеб дизайна си на theSEO?

Услугата за уеб дизайн на сайт или изработка на онлайн магазин, предлагана от theSEO, представлява ново поколение грижа за вашето онлайн пространство.

Нашите опит, компетенции, комплексен стил на работа и цялостен подход към онлайн стратегията гарантират краен продукт, който ще отговори на най-съвременните изисквания за уеб дизайн - както от гледна точка на естетика и функционалност, така и от гледна точка на SEO оптимизация и онлайн имидж.


Комплексна услуга
От самото начало ние ще подходим с внимание към цялата картина – ще съобразим уеб дизайна на вашия сайт с характера на бизнеса ви и с търсения бранд имидж, ще създадем архитектура, подпомагаща процеса на SEO оптимизация, ще предложим и имплементираме стратегия за професионално текстово съдържание на вашите продуктови категории и услуги.

Ефективност на уебсайта
Ще приложим интелигентен дизайн, гарантиращ максимална интуитивност, позитивно клиентско изживяване и структура, подпомагаща реализирането на поръчки и продажби.Цялостни решения за бизнеса
Ще инкорпорираме уеб дизайна като част от неразделното цяло на вашата инициатива. Ще съобразим съдържанието на сайта и неговите компоненти със стратегията ви за маркетинг в социалните мрежи и онлайн търсачите, ще оптимизираме изображенията, видеата, линковете, скоростта на зареждане и др.
 

Опит и професионализъм
Ще разчитаме на опита от стотиците успешно реализирани проекти зад гърба ни, за да ви предложим не просто съвършен уеб дизайн, а нещо повече – персонализирани онлайн решения с внимание към вашата индивидуалност и характера на вашето начинание.
 

Финансова достъпност

Ще ви предложим изключително достъпни финансови условия, срещу които можем да се превърнем във ваши дългосрочни бизнес партньори. При комбиниране на услугите, предлагани от theSEO, вие ще заплатите в пъти по-приемлива сума, отколкото ако решите да работите с отделни компании по различните направления – уеб дизайн, създаване на съдържание, SEO оптимизация, дигитален маркетинг и менажиране на репутация.

Нашите клиенти получават комплексна уеб дизайн услуга

Нашият опит ни позволява да комбинираме компетенциите си така, че да предоставим цялостни решения за дигиталния бизнес.

Ние разглеждаме уеб дизайна като интегрална част от голямата картина, включваща SEO оптимизация, маркетинг в онлайн търсачките и социалните мрежи, онлайн репутация и бранд имидж.

Ние няма просто да ви направим уебсайт, а ще създадем един интегриран бизнес инструмент, отговарящ на цялостните ви бизнес нужди.

Какво включва услугата ни за уеб дизайн на сайт и уеб дизайн на онлайн магазин?

Ние сме противници на унифицираните решения и статичните работни схеми. Обръщайки се към theSEO, Вие ще получите персонализирана уеб дизайн услуга, съобразена с характера на бизнеса ви и с търсения бранд имидж. Нейните основни компоненти и характеристики включват:

  • Безплатно проучване за ключови думи и трафик
  • Структура и архитектура на сайта
  • Професионален уеб дизайн
  • Оптимизирано текстово съдържание
  • Базова on-page SEO оптимизация
  • Дизайн и изработка на лого
  • Оферта за по-нататъшна поддръжка
  • Оферта за пакет от допълнителни услуги

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Отговорът на този въпрос е силно индивидуален и се определя от характера, сложността и обема на работа, която ще изисква проекта. Според вариациите на тези критерии, времето за изработка може да варира от няколко седмици до няколко месеца.

Клиентът е част от всички процеси в theSEO. Ние ще изготвим персонализиран уеб дизайн според вашите очаквания - ще направим това посредством шаблон, писане на код или комбинация от двете. Вие ще можете да виждате сайта в процеса на разработка и да поставяте своевременно всичките си искания, забележки и препоръки.

Услугата за уеб дизайн на theSEO включва в цената си професионално изготвяне на текстовата част на вашия уебсайт - услуга, чиято стойност иначе би ви струвала стотици левове.

Като наш клиент вие ще получите персонализирана оферта за поддръжка на сайта на преференциални цени. Поддръжката ще включва всички важни за сайта компоненти - резервни копия, актуализации, текуща оптимизация на скоростта и навременно отстраняване на неизправности.

Като наш клиент, вие ще получите персонализирана оферта за поддръжка на сайта на преференциални цени. Поддръжката ще включва всички важни за сайта компоненти - резервни копия, актуализации, текуща оптимизация на скоростта и навременно отстраняване на неизправности.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация