Повече от 8 години
опит в SEO областта
Работа с над 180
компании от цял свят
Излючително конкурентна
ценова политика

Защо е важно да поверите маркетингът в социалните мрежи на професионалисти?

Широката достъпност и интуитивният интерфейс на модерните платформи често водят до заблудата, че маркетингът в социалните мрежи не изисква кой знае какви специфични знания и умения. 

За съжаление, тази заблуда носи немалки загуби за бизнеса под формата на време, финансови ресурси или успеха на начинанието изобщо. Истината е, че маркетингът в социалните мрежи е комплексна услуга, съчетаваща дизайн, копирайтинг, маркетинг, ПР и финансов мениджмънт. 

Не на последно място, рекламата във Фейсбук, Инстаграм и други мрежи позволява прозрачност, отчетност и анализ на кампаниите. В ръцете на професионалистите, тези инструменти позволяват оптимизиране на бюджета и навременно преосмисляне на стратегията.

Какво включва нашият маркетинг в социалните мрежи?

Преди всичко, ние ще определим кои са каналите, чрез които бихте могли да достигнете до своите клиенти. След като постигнем оптималната комбинация от канали, ще формулираме цялостна стратегия за маркетинг в социалните мрежи, включваща един или няколко от следните компоненти:

Facebook маркетинг

Facebook е един от най-разпространените атрибути на маркетинга в социалните мрежи. Ние ще се погрижим не само за професионалните активности във вашата бизнес страница, но също така и за нейната оптимизация по ключови думи, посещенията от външни източници, органичното класиране и увеличаването на броя последователи посредством добри практики.

Instagram маркетинг

Instagram e най-скоростно развиващият се канал за маркетинг в социалните мрежи, който все по-настоятелно „диша във врата“ на фейсбук рекламата. Нашият екип ще организира разнообразни рекламни кампании и ще приложи специализирани умения в създаването на оптимизирано текстово съдържание, придружаващо визуалните ви материали.

Twitter маркетинг

Twitter маркетингът не се изчерпва с редовно публикуване на постове, колкото и добре изготвени да са те. Специалистите по маркетинг в социалните мрежи на theSEO ще проведат кампания за четене и коментиране на всички мнения, касаещи вашата фирма. Ще приложат персонализирана стратегия за привличане на вниманието на потенциални клиенти от социалната мрежа.

YouTube маркетинг

Ние ще формулираме и анализираме поведението на вашите потенциални клиенти в YouTube, ще предложим насоки за подход към тях и ще изпълним маркетингови кампании, които могат да се трансформират в отлични бизнес резултати. Това включва както изготвянето и поддържането на безупречен YouTube канал, така и различни рекламни кампании в рамките на платформата.

Влияе ли маркетингът в социалните мрежи на SEO оптимизацията на сайта?

Индиректното влияние на маркетинга в социалните мрежи върху класирането в търсачките е огромно. Той печели клиенти, създава репутация и спомага за изграждането на брандовия имидж. Това води до повече органични препратки, подобрявайки линк билдинга на сайта.

Уеб дизайнът, маркетингът в социалните мрежи, on-page SEO оптимизацията и менажирането на онлайн репутация рядко могат да постигнат резултати сами по себе си - те са части от една голяма, добре сработена машина, с потенциал да превърне вашия бранд в символ на успеха.

За да научите повече, изпратете своето запитване за маркетинг в социалните мрежи сега.

Нека развием вашия бизнес!

Нашите клиенти изкарват пари от SEO! А Вие?

Безплатна Консултация

 

Клиентски Резултати

Нашите клиенти увеличават присъствието си в търсачките с над 78%

Нека развием вашия бизнес!

Пробвай ни сега без такса!

Често задавани въпроси

theSEO предлага повече

Екипът ни ще се запознае с бизнеса ви и неговите цели, според което ще ви предостави информация за това коя социална мрежа може да отговори на тези нужди и как. Финалното решение следва да бъде ваше и да се базира на получената информация с цел максимално възвръщане на инвестицията.

Услугата включва анализ и стратегия, създаване на профили в съответните социални мрежи, дългосрочно менажиране на тези профили, разпределение и оптимизация на рекламния бюджет.

Бюджетът за реклама трябва да отговаря както на вашите възможности, така и на целите на рекламната кампания. Конкретните цифри винаги ще бъдат плод на обсъждане и анализ на индивидуалния случай.

Първоначалната консултация ще бъде безплатна, а след нея ще получите персонализирана ценова оферта, отговаряща на обема и характера на работата, целите, сроковете и рекламния бюджет.

Свържете се с нас днес, за да разберете как екипът на TheSEO можe да Ви помогне да постигнете вашите цели за оптимизация за търсачките!

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация