Използвани услуги

SEO, PPC

Маркетингови цели

Увеличаване на видимостта на сайта и конверсиите посредством по-добро ранкиране на най-конкурентните и печеливши ключови думи за клиента.

Стратегия

Проучване на ключови думи и подбор на онези, които в най-голяма степен съответстват с приоритетните продукти предлагани от веригата.

Имплементиране на on-page корекции и създаване на релевантно SEO оптимизирано съдържание. 

Стратегията включва и работа върху ключов фактор за всеки онлайн магазин - оптимизиране на продуктовите описания.

За клиента е извършени и цялостен редизайн на уебсайта, с цел подобряване на потребителското преживяване. 

Доказани Резултати

65%

увеличение на посещенията от органично търсене

в топ 3

по 10 от най-приоритетните ключови думи

над 20

високо приоритетни ключови думи в топ 10 на Google.bg

Какво казват от Paulaventi

“Работата ни с екипа на TheSEO може да се опише с една дума - перфектна. Всичко работи в синхрон и всяко мое запитване получава внимание! Всички наши съвместни проекти са били успешни и изпълнени в срок. Специално за екипа, с който работим заедно вече 2 години, мога да кажа, че са страхотни. Достъпни са по всяко време и са отворени за всякакви нови предложения, дори това да означава, че трябва да научат куп нови неща, за да можем заедно да осъществим конкретната цел!”

П

Петър Пламенов

paulaventi.com

Достъпни Маркетингови Услуги

Една от най-често пренебрегваните области на онлайн бизнеса е оптимизацията за търсещи машини. Почти всеки човек намира информацията, която търси чрез интернет търсачки, което автоматично означава, че ако сайтът Ви не се намира на първата страница на резултатите, едва ли някой изобщо ще разбере за вашето съществуване. В същото време, достигането до първа страница може да бъде изключително трудно, когато се борите за конкурентни ключови думи.
Ето защо имате нужда от експертната помощ на екипа на TheSEO.

Ние не работим като останалите SEO компании!

Специалността ни е работата с изключително конкурентни проекти и ключови думи. Екипът ни знае точно какво е необходимо за вашия бизнес - независимо дали е току що стартиращ или е вече наложил се като марка - да преуспява и да превъзхожда конкурентите Ви по трафик и присъствие.

Попълнете формата, за да получите своята безплатна консултация.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация