Използвани услуги

SЕO

Маркетингови цели

Увеличение на продажбите, чрез ранкиране на челни позиции по конкуренти ключови фрази.

Стратегия

След направеното проучване за релевантни ключови думи се извърши подробен on-page одит, на база на който бяха извършени редица промени по основните страници на уебсайта.

Беше генерирано SEO оптимизирано съдържание за отделните клъстъри от ключови думи, като паралелно с това се изградиха и контекстуални вътрешни връзки. 

Бяха дадени препоръки и изчистени грешки на ниво код в сайт, които биха възпрепятствали доброто ранкиране в Google

Доказани Резултати

75%

увеличение на посещенията от органично търсене

над 10

Нови позиции на първа страница в Google.bg

Какво казват от Procent

“Професионален екип, който успешно постигна изключително добри позиции на сайтовете ни в мрежата. Гъвкавост и индивидуален подход! Приятелско отношение и атмосфера, подпомагащи лесната комуникация с екипа, което от своя страна успява да доведе до желаните резултати!”

М

Мила Кюркчиева

procent.bg

Достъпни Маркетингови Услуги

Една от най-често пренебрегваните области на онлайн бизнеса е оптимизацията за търсещи машини. Почти всеки човек намира информацията, която търси чрез интернет търсачки, което автоматично означава, че ако сайтът Ви не се намира на първата страница на резултатите, едва ли някой изобщо ще разбере за вашето съществуване. В същото време, достигането до първа страница може да бъде изключително трудно, когато се борите за конкурентни ключови думи.
Ето защо имате нужда от експертната помощ на екипа на TheSEO.

Ние не работим като останалите SEO компании!

Специалността ни е работата с изключително конкурентни проекти и ключови думи. Екипът ни знае точно какво е необходимо за вашия бизнес - независимо дали е току що стартиращ или е вече наложил се като марка - да преуспява и да превъзхожда конкурентите Ви по трафик и присъствие.

Попълнете формата, за да получите своята безплатна консултация.

Нека развием вашия бизнес!

Имате цел?
Ние имаме екип,
който да я постигне!

Безплатна Консултация